Tofflor för pojkar Robeez Patch Sports

Tofflor för pojkar Robeez Patch Sports

Börjar på: 452,98 kr

362,39 kr

-20%
Unna din pojke Robeez Patch Sports tofflor för varma och snygga fötter redan från tidig ålder!

Slut i lager

Beskrivning

Tofflor för pojkar Robeez Patch Sports

Robeez Patch Sports baby boy booties är det perfekta valet för att hålla ditt barns små fötter varma och sköna. De är designade av det välkända märket Robeez och är både praktiska och söta.

De är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka, slitstarka och säkra för ditt barns känsliga hud. Den strumpliknande designen ger perfekt passform utan att vara för åtsittande, så att ditt barn kan röra sig fritt utan begränsningar.

Sportmotiven på framsidan av tofflorna ger en lekfull touch till helheten. Ditt barn kommer att ligga i framkant när det gäller mode med dessa kängor Robeez, samtidigt som de är bekväma och väl skyddade.

Dessa tossor är speciellt utformade för spädbarn och ger extra stöd för växande fötter. De är lätta att ta på tack vare den elastiska knäppningen och sitter på plats hela dagen. Dessutom ger den mjuka lädersulan perfekt grepp för ditt barns första steg.

Robeez Patch Sports finns i en rad bebisvänliga storlekar och är den perfekta presenten till unga föräldrar eller din älskade bebis. Ge dem komforten och den överlägsna kvaliteten hos Robeez booties, så kommer ditt barn att bli överlyckligt.

Ge ditt barn de bästa tossorna någonsin med Robeez Patch Sports tossor för pojkar. Beställ dem nu och ge ditt barn oöverträffad komfort och stil. Perfekta för alla aktiva bebisar och ett måste i din bebis garderob.

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 961040-10-5
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1