Tofflor för barn Robeez Patch Sports

Tofflor för barn Robeez Patch Sports

Börjar på: 452,98 kr

355,28 kr

-22%
Upptäck Robeez Patch Sports barntofflor för blivande mästare! Komfort och kvalitet från Robeez.

Slut i lager

Beskrivning

Tofflor för barn Robeez Patch Sports

Robeez Patch Sports barntofflor är perfekta för blivande sportentusiaster! De tillverkas av det kända märket Robeez och kombinerar komfort och stil för barn i alla åldrar. Med sin lekfulla, färgglada design är dessa tofflor ett måste för juniorer som älskar att röra på sig och ha kul.

Tofflorna Robeez Patch Sports är tillverkade av högkvalitativa material och är både mjuka och andningsbara, vilket ger optimal komfort hela dagen. Den mjuka lädersulan gör att ditt barn kan röra sig enkelt och säkert, medan sportmärket på ovansidan ger tofflorna en touch av fantasi.

Oavsett om det är för en dag hemma eller för att följa med barnen på deras sportaktiviteter är Robeez Patch Sports tofflor ett perfekt val. Deras ergonomiska design och justerbara form ger bra stöd för foten, medan deras lätta vikt ger rörelsefrihet för växande små fötter.

Robeez Patch Sports finns i flera olika storlekar som passar alla åldrar och är en perfekt present till aktiva barn. Förutom att de är bekväma och praktiska ger de en stilfull touch till alla outfits. Föräldrar kommer också att uppskatta hur lätta de är att ta hand om, eftersom de enkelt kan maskintvättas.

På Robeez Patch Sports hittar du kängor för barn, det perfekta valet för juniorer som älskar att röra på sig och utforska världen runt omkring dem. Ge dem det bästa av två världar med dessa kängor av högsta kvalitet från det pålitliga varumärket Robeez.

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 961040-10-5
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1