Tofflor för pojkar Robeez Triceradino

Tofflor för pojkar Robeez Triceradino

Börjar på: 452,98 kr

362,39 kr

-20%
Upptäck de bedårande Robeez Triceradino baby boy booties som håller ditt barns små fötter varma och snygga från tidig ålder.

Slut i lager

Beskrivning

Tofflor för pojkar Robeez Triceradino

Robeez Triceradino baby boy booties är det perfekta valet för att hålla ditt barns små fötter varma och sköna. De är designade av det kända märket Robeez och är både söta och praktiska för din lilla pojke.

De är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och följsamma, vilket ger ditt barn en känsla av komfort och rörelsefrihet. De är också lätta att ta på tack vare sin elastiska design, vilket gör dem perfekta för rastlösa bebisar som inte gillar att sitta stilla.

Designen Triceradino ger dessa tossor en lekfull touch med sitt präglade dinosauriemotiv och livfulla färger. Ditt barn kommer att älska att leka med sina fötter och upptäcka de olika texturerna i dessa tossor.

Dessa tossor är speciellt utformade för spädbarn, med en halkfri sula som hjälper dem att röra sig säkert. Oavsett om du är hemma eller ute och rör på dig kan du vara säker på att ditt barns små fötter är skyddade och bekväma.

Robeez Triceradino baby boy booties finns i en babyvänlig storlek, vilket gör dem till den perfekta presenten till nyblivna föräldrar. Skäm bort din baby eller ge dem i present till en vän eller familjemedlem med en liten bebis.

Ge ditt barn den komfort och kvalitet som bara Robeez kan erbjuda med dessa Triceradino tossor. Lägg till dem i din samling av babykläder eller ge dem i present för en bedårande och bekväm look till din lilla pojke. Beställ nu och ge din bebis ett par tossor som han kommer att älska.

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 961000-10-116
Färg kamel
Färg Brun
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1