Tofflor för pojkar Robeez Rainbow Car

Tofflor för pojkar Robeez Rainbow Car

Börjar på: 452,98 kr

362,39 kr

-20%
Utforska med stil med Robeez Rainbow Car baby boy booties, designade för små äventyrare av det kända märket.

Slut i lager

Beskrivning

Tofflor för pojkar Robeez Rainbow Car

Robeez Rainbow Car baby boy booties är perfekta för småbarn som gillar att utforska och leka med sina fötter. De är designade av det välkända varumärket Robeez och är både söta och praktiska. De är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och sköna för barnets känsliga små fötter.

Den färgglada, lekfulla designen på dessa tossor kommer garanterat att glädja din lilla pojke. Med ett regnbågsfärgat bilmotiv kommer dessa tossor att ge en touch av nyckfullhet till alla outfits. De har också en halkfri sula som håller barnet säkert när han börjar röra på sig.

Varumärket Robeez är känt för sina kvalitetsprodukter och bedårande design. Med dessa kängor för pojkar från Rainbow Car kan du vara säker på att ditt barn kommer att vara både moderiktigt och bekvämt. De är också lätta att ta på tack vare sin elastiska knäppning, vilket gör dem till ett praktiskt val för föräldrar på språng.

Dessa kängor är lämpliga för bebisar och är perfekta för ditt barns första steg. De håller barnets fötter varma och skyddade, samtidigt som de ger mycket rörelsefrihet. Dessutom är de lätta att rengöra, vilket är perfekt för bebisar som gillar att utforska och leka i smutsen.

Kort sagt, Robeez Rainbow Car baby boy booties är ett bedårande och praktiskt val för din lilla pojke. Med sin roliga design, komfort och kvalitet är dessa tossor ett måste för växande bebisar. Ge ditt barn det bästa med Robeez babyboots för pojkar.

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 960980-10-203
Färg khakigul
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1