Tofflor för barn Robeez Rainbow Car

Tofflor för barn Robeez Rainbow Car

Börjar på: 452,98 kr

359,32 kr

-21%
Ge dina småttingar komfort och stil med Robeez Rainbow Car booties för barn, designade av det berömda varumärket Robeez för juniorer.

Slut i lager

Beskrivning

Tofflor för barn Robeez Rainbow Car

Robeez Rainbow Car barntofflor är roliga och bekväma skor för små barn. Dessa tofflor är designade av det kända varumärket Robeez och är särskilt anpassade för små barn.

Ditt barn kommer garanterat att älska den färgglada och lekfulla designen på Robeez Rainbow Car barntofflor. Med regnbågar och bilar tryckta på dem är dessa tofflor både söta och roliga. Ditt barn kommer att älska att ha dem på sig och visa upp dem för sina vänner.

Tofflorna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och sköna för känsliga barnfötter. Den flexibla sulan ger rörelsefrihet så att ditt barn kan hoppa, springa och leka helt säkert. Dessutom är Robeez -tofflorna utformade för att vara lätta att ta på och av, vilket är bekvämt för upptagna föräldrar.

Dessa Robeez Rainbow Car barnskor är perfekta för barn i åldern junior. De finns i flera olika storlekar för att passa ditt barns tillväxt. Oavsett om barnet leker hemma eller är ute och rör på sig kommer dessa tossor att vara de perfekta följeslagarna för ditt barns små fötter.

Som förälder vill du ditt barns bästa, och Robeez Rainbow Car barnkängor är just det. Med sitt pålitliga varumärke och sin bedårande design är dessa kängor ett perfekt val för små barn. Ge ditt barn komfort, stil och kvalitet med Robeez Rainbow Car barnkängor.

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 960980-10-203
Färg khakigul
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1