Tofflor för pojkar Robeez Elefant Jungle

Tofflor för pojkar Robeez Elefant Jungle

Börjar på: 452,98 kr

362,39 kr

-20%
Upptäck de söta babyboots för pojkar från Robeez, med sin elefantdjungeldesign, som håller ditt barns fötter varma och bekväma.

Slut i lager

Beskrivning

Tofflor för pojkar Robeez Elefant Jungle

Robeez Elefant Jungle baby boy booties är den perfekta accessoaren för att hålla din bebis små fötter varma och sköna. De är designade av det välkända märket Robeez och är speciellt anpassade för bebisar för att ge maximal komfort och mjukhet.

Tofflorna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och följsamma, perfekt för bebisars känsliga fötter. Designen med en bedårande djungelefant gör dem både roliga och söta, ett perfekt val för pojkar.

Dessa tofflor är också mycket praktiska för föräldrar, tack vare den elastiska knäppningen som ger ett säkert grepp om barnets fötter. Dessutom är de lätta att ta på och av, vilket är perfekt vid blöjbyten.

Robeez Elefant Jungle baby boy booties finns i olika storlekar för att passa ditt barns behov. Oavsett om de tar sina första steg eller bara vill hålla fötterna varma hemma är dessa kängor ett perfekt val för bebisar.

Kort sagt, Robeez Elefant Jungle baby boy booties kombinerar komfort, funktionalitet och stil för att hålla din baby bekväm och moderiktig under alla omständigheter. Ge din lilla pojke det bästa med dessa bedårande tossor från Robeez.

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 960960-10-114
Färg kamel
Färg Brun
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1