Tofflor för barn Robeez Elefant Jungle

Tofflor för barn Robeez Elefant Jungle

Börjar på: 452,98 kr

362,39 kr

-20%
Upptäck Robeez Elefant Jungle barntofflor, designade för små äventyrare! Tillverkade av det kända märket Robeez, perfekt för juniorer.

Slut i lager

Beskrivning

Tofflor för barn Robeez Elefant Jungle

Upptäck de bedårande barntofflorna Robeez Elefant Jungle, designade för små äventyrare i vardande! Dessa tofflor är tillverkade av det kända märket Robeez, känt för sin expertis och kvalitet inom barnskor. Deras roliga, färgglada design, med en elefant i en djungel, kommer säkert att glädja ditt barn.

Robeez Elefant Jungle booties är speciellt utformade för småbarn i kategorin junior. De är tillverkade av mjuka, följsamma material som ger optimal komfort för varje steg ditt barn tar. De halkfria sulorna ger bra grepp på marken och förhindrar att barnet halkar eller ramlar.

Tofflorna är perfekta för inomhusbruk och håller ditt barns fötter varma under kyliga dagar. De är också mycket enkla att ta på tack vare kardborreknäppningen, så ditt barn kan enkelt ta på och av dem.

Robeez har åtagit sig att designa skor som är anpassade till barns behov och tillväxt. Därför finns Elefant Jungle booties i olika storlekar, så att de passar ditt barns skostorlek. Dessutom har de en unisexdesign som passar lika bra för små flickor som för små pojkar.

Ge ditt barn ett par tofflor som är bekväma, roliga och av hög kvalitet med Robeez Elefant Jungle barntofflor. De kommer att vara perfekta för att följa med ditt barn på deras första äventyr runt huset. Vänta inte längre och fall för dessa bedårande tofflor!

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 960960-10-114
Färg kamel
Färg Brun
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1