Tofflor för babyflickor Robeez Fun Medusa

Tofflor för babyflickor Robeez Fun Medusa

Börjar på: 452,98 kr

302,15 kr

-33%
Upptäck de söta babyboots för flickor Robeez Fun Medusa för att göra din lilla prinsessas garderob lite roligare.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 452,98 kr

302,15 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tofflor för babyflickor Robeez Fun Medusa

Dessa bedårande babyboots för flickor från Robeez är att dö för! Din lilla prinsessas fötter kommer att vara både bortskämda och fashionabla med dessa stövletter Fun Medusa. De är tillverkade av mjukt läder av hög kvalitet och är mjuka och bekväma för ditt barns känsliga små fötter. Det mjuka lädret gör också att ditt barns fötter kan utvecklas naturligt, samtidigt som de skyddas mot väder och vind.

Den lekfulla och färgglada designen på dessa tossor gör dem till ett perfekt val för små flickor som gillar att ha kul och utforska världen omkring sig. Med sitt roliga motiv av den mytomspunna Medusa ger dessa tossor en touch av fantasi till alla ditt barns outfits. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara för en promenad runt huset, kommer de här tossorna alltid att vara en hit hos din lilla flicka.

Dessa tossor är designade för barn i åldern 0-18 månader och har en halkfri mockasula för optimalt grepp på alla underlag. Det innebär att din bebis kan röra sig säkert samtidigt som hon utvecklar sin motorik. Det elastiska fästet vid vristen håller dessutom tossorna säkert på plats, så det finns ingen risk att de faller av eller tappas bort.

Varumärket Robeez är känt för sin expertis och sitt engagemang för barnets säkerhet och komfort. Tous -produkterna är tillverkade av högkvalitativa material i enlighet med de strängaste säkerhetsstandarderna och kraven. Med dessa tossor kan du vara säker på att ditt barns små fötter är i trygga händer.

Ge din lilla flicka den komfort och stil hon förtjänarelle med dessa vackra tossor Robeez Fun Medusa. Oavsett om det är som en present eller bara för att skämma bort ditt barn, kommer dessa stövlar att vara det perfekta tillskottet till hennes garderob. Så vänta inte längre, beställ nu och låt din bebis utforska världen med stil och komfort!

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 960880-10-53
Färg blå/vit/rosa
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby