Tofflor för babyflickor Robeez Bee Carefull

Tofflor för babyflickor Robeez Bee Carefull

Börjar på: 452,98 kr

362,39 kr

-20%
Upptäck våra förtjusande kängor för babyflickor Robeez Bee Carefull, designade med kärlek av det kända märket Robeez för din lilla prinsessa!

Slut i lager

Beskrivning

Tofflor för babyflickor Robeez Bee Carefull

Robeez Bee Carefull baby girl booties är den perfekta accessoaren för att hålla ditt barns små fötter varma och sköna. De är tillverkade av det kända märket Robeez och är noggrant utformade för att ge ditt barn en mjuk och bekväm känsla.

Kängorna är designade för flickor och har en söt och lekfull design med ett broderat bi på ovansidan. Den ljusa färgen rose och den strumpliknande formen gör dem ännu mer bedårande.

Kängorna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och skonsamma mot barnets känsliga hud. De andas också för att förhindra irritation eller överdriven svettning av fötterna. Kängorna har också en mjuk lädersula som gör att barnet kan röra sig enkelt och säkert.

Dessa tossor är speciellt utformade för barn i åldern 0-12 månader, vilket gör dem till en perfekt present till en nybliven mamma eller till ditt eget barn. De håller inte bara ditt barns fötter varma, de hjälper dem också att gå bättre genom att skydda deras små fötter.

Booties Robeez Bee Carefull är också lätta att ta på och av tack vare den strumpliknande formen och den elastiska ankelremmen. Detta gör dem perfekta för lek och familjeutflykter.

Robeezengage är ett pålitligt namn inom babyskor sedan många år och har åtagit sig att tillhandahålla säkra kvalitetsprodukter för små barn. Med dessa babyboots för flickor kan du vara säker på att du ger ditt barn det allra bästa inom komfort, säkerhet och stil.

Ge ditt barn den komfort och mjukhet hon behöver med Robeez Bee Carefull baby girl booties. De är perfekta för speciella tillfällen eller vardagsbruk och är ett bedårande tillskott till alla barns garderober. Beställ nu och låt din baby gå runt med stil och komfort!

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 960840-10-33
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1