Sandaler för barn Kickers Sosport

Sandaler för barn Kickers Sosport

Börjar på: 795,78 kr

636,63 kr

-20%
Upptäck Kickers Sosport sandaler för barn, bekväma och trendiga, som kan följa med din junior hela sommaren. Begränsat erbjudande, skynda dig!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 795,78 kr

636,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för barn Kickers Sosport

Kickers Sosport barnsandaler är det perfekta valet för växande fötter. Dessa sandaler tillverkas av det kända märket Kickers och är bekväma, slitstarka och snygga.

Sandalerna Kickers Sosport är särskilt utformade för småbarn och juniorer och har en halkfri gummisula som ger bra grepp vid utomhusaktiviteter. Innersulan i memory foam ger optimal dämpning och stöd för växande fötter.

Justerbara remmar ger en personlig passform för optimalt fotstöd, medan kardborreknäppningen gör dem lätta att ta på och av rapide. Barnen kommer att kunna ta på och av sandalerna på egen hand.

Barnsandalerna Kickers Sosport är tillverkade av högkvalitativa material och är både lätta och slitstarka, vilket gör dem till ett perfekt val för utomhusaktiviteter. Oavsett om du leker i parken, går till stranden eller vandrar, kommer dessa sandaler att följa med barnen på alla deras äventyr.

Den estetiska och trendiga designen på Kickers Sosport sandaler kommer att göra dem till en riktig favorit bland både barn och föräldrar. Sandalerna finns i en rad iögonfallande färger och passar alla stilar och tillfällen.

Genom att välja Kickers Sosport sandaler för barn väljer du en kvalitetsprodukt som kombinerar komfort, hållbarhet och stil. Dina barn kommer att kunna njuta av sin dag ute i fullständig säkerhet och stil tack vare dessa sandaler. Vänta inte längre och ge dem det bästa med Kickers Sosport sandaler.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960760-30-53
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1