Sandaler för flickor Kickers Alfa

Sandaler för flickor Kickers Alfa

Börjar på: 844,75 kr

535,38 kr

-37%
Anta must-have-stilen med Alfa -sandalerna för kvinnor från Kickers. Komfort och kvalitet från detta ikoniska märke.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 844,75 kr

535,38 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för flickor Kickers Alfa

Kickers Alfa damsandaler är ett måste för varje kvinnas garderob. Tillverkade av det berömda märket Kickers, är dessa sandaler både eleganta och bekväma, vilket gör dem perfekta för alla tillfällen.

Designen på sandalerna Alfa är både enkel och raffinerad. De har en tjock gummisula för bra stöd och grepp, och en mjuk läderrem som försiktigt sveper runt foten. Denna kombination av högkvalitativa material garanterar maximal hållbarhet och komfort hela dagen.

Sandalerna Kickers Alfa är speciellt designade för kvinnor, med särskild uppmärksamhet på detaljer och passform. Den dämpade innersulan formar sig perfekt efter foten och ger extra stöd och oöverträffad komfort. Dessutom ger den justerbara fotledsremmen en exakt, personlig passform för optimalt stöd.

Oavsett om du letar efter en sandal för en dag på jobbet eller en kväll ute med vännerna är Kickers Alfa det perfekta valet. De kan bäras med en avslappnad outfit för en dag ute på stan eller med en elegantare outfit för en speciell tillställning. Deras tidlösa, mångsidiga design gör dem till ett viktigt tillskott i varje garderob.

Förutom att vara snygga och bekväma är Kickers Alfa sandaler också miljövänliga. Varumärket Kickers är engagerat i ansvarsfull produktion, använder hållbara material och minimerar sin påverkan på miljön.

Kort sagt, Kickers Alfa damsandaler kombinerar stil, komfort och hållbarhet för att erbjuda en njutbar och miljövänlig port -upplevelse. Vänta inte längre och lägg till dessa mångsidiga sandaler till din kollektion idag!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960750-30-133
Färg rosa/guld
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1