Sandaler för babyflickor Kickers Divazia

Sandaler för babyflickor Kickers Divazia

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

-20%
Söta sandaler för babyflickor från Kickers, perfekta för blivande fashionistas. Bekväma och trendiga, lägg till dem i din garderob nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Divazia

Kickers Divazia baby girl-sandaler är det perfekta valet för modemedvetna små flickor. Sandalerna är tillverkade av det kända märket Kickers och är både eleganta och bekväma. De är speciellt utformade för spädbarn och passar känsliga, växande fötter.

Med sin söta och bedårande design ger dessa sandaler en touch av stil till alla outfits. Oavsett om du klär din baby för ett speciellt tillfälle eller en avslappnad dag ute, kommer dessa sandaler att vara det perfekta tillskottet till deras garderob.

Varumärket Kickers är känt för sina högkvalitativa skor och dessa sandaler är inget undantag. De är tillverkade av slitstarka och tåliga material och är utformade för att klara det dagliga slitage som aktiva bebisar utsätts för. Dessutom ger gummisulan extra grepp för maximal stabilitet och säkerhet.

Dessa sandaler är speciellt utformade för små flickor, med särskild uppmärksamhet på detaljer och färg. Den justerbara remmen och spännet ger perfekt passform och garanterar optimal komfort för små fötter.

Oavsett om din baby tar sina första steg eller redan är court överallt kommer Kickers Divazia baby girl sandals att ge henne det stöd hon behöver för att utforska världen med tillförsikt. De är också perfekta för speciella tillfällen som dop, bröllop eller födelsedagskalas.

Ge din lilla flicka det bästa av två världar med dessa sandaler från Kickers: stil och komfort. De finns i olika storlekar för bebisar och passar små flickor i alla åldrar. Lägg till dessa sandaler till hennes skosamling så är hon redo för alla sina sommaräventyr!

Vänta inte längre, ge din lilla flicka Kickers Divazia sandaler och låt henne glänsa i stil och komfort under alla omständigheter. Beställ nu och ge henne dessa bedårande Kickers sandaler som kommer att göra henne till säsongens stjärna!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960702-10-63
Färg divazia iriserande grön ingen
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1