Sandaler för babyflickor Kickers Divslim

Sandaler för babyflickor Kickers Divslim

Börjar på: 673,35 kr

505,01 kr

-25%
Söta, bekväma och trendiga baby girl-sandaler från Kickers för blivande fashionistas. Perfekta för sommaren!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

505,01 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Divslim

Kickers Divslim sandaler för babyflickor är den perfekta accessoaren för att komplettera din lilla prinsessas garderob. Med sin eleganta design och överlägsna kvalitet är dessa sandaler ett måste för små flickor.

Dessa sandaler tillverkas av det kända märket Kickers och kombinerar stil och komfort för att ge ditt barn en kvalitetssko. Varumärket Kickers är känt för sitt engagemang för innovation och hållbarhet, vilket gör det till ett pålitligt val för föräldrar som bryr sig om kvaliteten på de produkter de köper till sitt barn.

Dessa sandaler är speciellt utformade för små flickor, med sin rose färg och feminina design. De passar perfekt till alla outfits, från en sommarklänning till en mer avslappnad ensemble. Din lilla flicka kommer att se sötast ut i dessa bedårande sandaler Kickers.

Sandalerna är designade för bebisar och är både bekväma och säkra. Den mjuka gummisulan ger perfekt grepp för ditt barns första steg, vilket garanterar säkerhet och balans. Dessutom ger den justerbara ankelremmen optimalt stöd och gör att du kan anpassa sandalen till storleken på ditt barns fot.

Kvaliteten på materialen som används för att tillverka dessa Kickers sandaler är oöverträffad. Lädret som används är mjukt och slitstarkt, vilket ger optimal komfort för ditt barn. Dessutom gör sandalens design att luften kan cirkulera, så att ditt barns fötter hålls torra och bekväma hela dagen.

Sandalerna Kickers är speciellt utformade för flickor från födseln och upp till ca 1 år. De finns i olika storlekar för att kunna anpassas perfekt till ditt barns växande fötter. Med dessa sandaler kommer ditt barn att kunna njuta av sina första steg fullt ut och samtidigt hålla sig i framkant av modet.

Kort sagt, Kickers Divslim baby girl sandals är ett måste för alla små flickor. De kombinerar stil, komfort och kvalitet för att ge ditt barn den perfekta skon för varje tillfälle. Så vänta inte längre och unna din lilla prinsessa dessa bedårande sandaler Kickers som garanterat kommer att väcka sensation.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960692-10-13
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1