Tränare för baby boy Kickers Kickgoldi

Tränare för baby boy Kickers Kickgoldi

Börjar på: 575,41 kr

460,32 kr

-20%
Babysko för pojkar från Kickers Kickgoldi, en touch av stil och komfort för små barn med deras ikoniska varumärke.

Slut i lager

Beskrivning

Tränare för baby boy Kickers Kickgoldi

Kickers Kickgoldi baby boy trainers är den perfekta accessoaren för modemedvetna småbarn. Skorna tillverkas av det kända märket Kickers och kombinerar stil och komfort för att följa din lilla pojkes första steg.

Kickers är känt för kvaliteten på sina produkter, och dessa sneakers är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och skonsamma mot barnets känsliga fötter.

Dessa Kickgoldi är designade för spädbarn och ger optimalt stöd tack vare den halkfria sulan och den praktiska kardborreknäppningen. De har också en innersula i läder för komfort hela dagen.

Designen på dessa sneakers är både trendig och tidlös. Den marinblå färgen och logotypen Kickers på sidan ger skorna en modern touch, medan den klassiska formen tilltalar stilmedvetna föräldrar.

Oavsett om det är en dag på dagis, en promenad med familjen eller ett speciellt tillfälle, Kickers Kickgoldi baby boy trainers kommer att vara perfekta för att följa med din lilla pojke på alla hans äventyr.

Ge din baby det bästa med Kickers Kickgoldi sneakers. Introducera honom till komforten och kvaliteten hos detta ikoniska märke så snart han tar sina första steg. Låt inte ditt barn gå miste om dessa måste-ha-skor. Beställ nu och klä ditt barns fötter i stil!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960662-30-53
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1