Träningsskor för babyflickor Kickers Kickgoldi

Träningsskor för babyflickor Kickers Kickgoldi

Börjar på: 575,41 kr

431,55 kr

-25%
Skäm bort din lilla äventyrare med Kickers Kickgoldi baby girl sneakers, skapade av kvinnors favoritmärke för snygga fötter från tidig ålder!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 575,41 kr

431,55 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för babyflickor Kickers Kickgoldi

Upptäck de nya Kickers Kickgoldi baby girl trainers, speciellt utformade för orädda små flickor! Dessa skor tillverkas av det kända märket Kickers och kombinerar stil och komfort för att följa ditt barns första steg.

Kickers Kickgoldi baby girl trainers är det perfekta valet för mammor som bryr sig om sin lilla prinsessa. Med sin moderna, feminina design är de perfekta för alla tillfällen: oavsett om det är en familjeutflykt, en dag på förskolan eller en födelsedagsfest.

Den mjuka gummisulan ger perfekt grepp och stabilitet för växande fötter. Dessutom ser det högkvalitativa lädertyget till att ditt barn får bra ventilation och känner sig bekväm hela dagen.

Tjejskorna Kickers Kickgoldi finns i en rad trendiga färger, från pastell rose till klarvitt och metalliskt guld. De passar till alla stilar och outfits och ger en touch av charm till din lilla flickas look.

Ge ditt barn det bästa med våra babyskor för flickor Kickers Kickgoldi. De är designade för små flickor och är också en perfekt present till unga mammor som letar efter kvalitetsskor till sin bebis.

Missa inte chansen att ge din lilla prinsessa skor med dessa babyskor för flickor från Kickers Kickgoldi, varumärket som mammor har litat på i generationer. Beställ nu och låt din bebis gå i stil och komfort!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960660-30-13
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1