Baby pojke sandaler Kickers Kickbeachou

Baby pojke sandaler Kickers Kickbeachou

Börjar på: 599,90 kr

479,92 kr

-20%
Kickers Kickbeachou sandaler för pojkar, med sin unika stil och makalösa komfort, kommer att följa med din lilla äventyrare på varje steg!

Slut i lager

Beskrivning

Baby pojke sandaler Kickers Kickbeachou

Kickers Kickbeachou baby boy sandals är det perfekta valet för din lilla prince i sommar. Sandalerna är designade av det välkända varumärket Kickers och är både bekväma och snygga. De är speciellt utformade för spädbarn och ger bra stöd och skydd för deras känsliga små fötter.

Sandalerna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är slitstarka och tåliga, perfekt för ditt barns utomhusäventyr. Gummisulan ger optimalt grepp, vilket är viktigt för små barn som precis har börjat gå. Dessutom ger den praktiska kardborreknäppningen en enkel och säker passform, utan att kompromissa med komforten.

Den snygga, moderna designen på sandalerna Kickers Kickbeachou gör dem till det perfekta komplementet till din pojkes kläder. De finns i en rad olika färger och passar alla stilar och tillfällen. Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad på stan eller ett speciellt tillfälle, kommer dessa sandaler att vara det perfekta valet.

Förutom att de är bekväma och snygga är sandalerna Kickers också lätta att ta hand om. Torka av dem med en fuktig trasa för att hålla dem rena och fräscha. Med sin överlägsna kvalitet och tidlösa design kommer dessa sandaler att vara ett värdefullt tillskott till ditt barns garderob.

Kort sagt, Kickers Kickbeachou baby boy sandals är ett perfekt val för komfort- och stilmedvetna mammor. Med sin överlägsna kvalitet, eleganta design och praktiska funktion kommer de att vara den perfekta följeslagaren för ditt barns fötter i sommar. Vänta inte längre, ge din lilla pojke det bästa med Kickers Kickbeachou sandaler.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960600-10-10
Färg marin
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1