Tränare för baby boy Kickers Kickmotion

Tränare för baby boy Kickers Kickmotion

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Upptäck de söta Kickers Kickmotion baby boy-skorna för en trendig och bekväm look från tidig ålder.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare för baby boy Kickers Kickmotion

Kickers Kickmotion baby boy trainers är det perfekta valet för din lilla pojke! Skorna tillverkas av det kända märket Kickers och är både bekväma och trendiga. De är designade för bebisar och ger optimalt stöd för deras växande fötter.

Dessa sneakers har en halkfri gummisula, perfekt för barnets första steg. De är också lätta och flexibla, så att barnet kan röra sig fritt. Kardborreknäppningen ger perfekt passform och gör skorna lätta att ta på.

Kickers är känt för kvaliteten på sina produkter, och de här skorna är inget undantag. Materialen som används är mjuka och slitstarka för optimal komfort och hållbarhet. Dessutom kommer den färgglada, moderna designen säkert att glädja din lilla pojke!

Dessa skor är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en promenad med familjen eller en dag på förskolan. De passar till alla outfits och ger en touch av stil till alla babygarderober.

Ge ditt barn det bästa med Baby Boy Sneakers Kickers Kickmotion. En perfekt blandning av komfort, kvalitet och stil som följer med din lilla när han tar sina första steg. Skorna finns i olika storlekar för att kunna anpassas efter barnets tillväxt och är ett måste för alla föräldrar som bryr sig om sitt barns välbefinnande. Tveka inte längre och ge ditt barn det bästa med våra baby boy trainers Kickers Kickmotion.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960550-10-33
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1