Tränare för baby boy Kickers Kickbuvar

Tränare för baby boy Kickers Kickbuvar

Börjar på: 673,35 kr

505,01 kr

-25%
Ge din pojke komfort och stil med skorna Kickbuvar från Kickers. Perfekta för små upptäcktsresande.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

505,01 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare för baby boy Kickers Kickbuvar

Upptäck de nya Kickers Kickbuvar baby boy trainers, det perfekta valet för modemedvetna små pojkar. Skorna är designade av det kända märket Kickers och är den perfekta kombinationen av stil och komfort för bebisar. De är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att passa perfekt på små barns ömtåliga fötter.

Den moderna, sportiga designen gör dessa sneakers till ett måste för alla föräldrar som bryr sig om sitt barns utseende. De klara färgerna och de roliga mönstren ger alla outfits en touch av nyckfullhet, medan den robusta konstruktionen garanterar hållbarhet. De elastiska snörena gör skorna lätta att ta på och av, perfekt för bebisar som håller på att lära sig gå.

Kickers Kickbuvar Baby Boy Sneakers passar perfekt för bebisar och ger optimalt stöd och stadga för växande fötter. De är lätta och flexibla så att bebisen kan röra sig fritt och bekvämt. Dessutom är de lätta att rengöra för upptagna föräldrar, vilket gör dem till ett praktiskt val för små barns dagliga äventyr.

Unna din bebis Kickers Kickbuvar baby boy trainers, det perfekta valet för små pojkar som gillar att ligga i framkant när det gäller mode. Beställ dem nu och se ditt barn gå i stil och komfort.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960540-10-33
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1