Tränare för baby boy Kickers Kickbelkro

Tränare för baby boy Kickers Kickbelkro

Börjar på: 918,21 kr

734,56 kr

-20%
Ge din pojke komfort och stil med skorna Kickers Kickbelkro. Ett måste för småbarn från Kickers!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 918,21 kr

734,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare för baby boy Kickers Kickbelkro

Letar du efter ett par träningsskor till din lilla pojke? Då behöver du inte leta längre än till Kickers Kickbelkro baby boy trainers! Med sin moderna design och pålitliga varumärke är dessa skor perfekta för de små. De tillverkas av det kända märket Kickers, som är känt för sin kvalitet och komfort, och är perfekta för bebisar i åldern 0 till 2 år.

Kickers Kickbelkro baby boy trainers är designade för att vara både trendiga och praktiska. Gummisulan ger optimalt grepp, vilket gör dem till ett säkert val för ditt barns första steg. Dessutom är de lätta att ta på och av tack vare kardborreknäppningen, vilket är särskilt praktiskt när du har bråttom. Den eleganta, moderna designen gör dem också till en modeaccessoar för ditt barn.

Kickers Kickbelkro baby boy trainers är tillverkade av kvalitetsmaterial och är både bekväma och slitstarka. Ditt barn kommer att kunna ha dem på sig hela dagen utan att känna obehag. Dessutom ger deras ergonomiska form perfekt stöd för växande fötter, vilket är viktigt för en sund utveckling.

Oavsett om det gäller en dag på dagis, en promenad med familjen eller ett speciellt tillfälle är Kickers Kickbelkro baby boy trainers det perfekta valet. Varumärket Kickersengage har åtagit sig att erbjuda hållbara kvalitetsprodukter, vilket gör dem till ett säkert och ansvarsfullt köp för ditt barn.

Så varsågod och ge din lilla pojke det allra bästa med Kickers Kickbelkro baby boy trainers. Med sin stil, komfort och kvalitet kommer de snart att bli hans favoritskor! Beställ nu och gör din bebis till den coolaste i barnkammaren med Kickers Kickbelkro sneakers.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960530-10-10
Färg marin
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby