Kängor för babypojke Kickers Kickblace

Kängor för babypojke Kickers Kickblace

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Upptäck Kickers Kickblace baby boy booties, bekväma och trendiga för din lilla pojke! Tillgängliga nu.

Slut i lager

Beskrivning

Kängor för babypojke Kickers Kickblace

Gör dig redo för en snygg höst och vinter med dessa kängor för babypojkar från Kickers Kickblace! Dessa kängor är perfekta för din lilla pojke, med sin robusta men eleganta design. De tillverkas av det kända märket Kickers och är utformade för att ge ditt barn absolut komfort.

Med en slitstark, halkfri gummisula är dessa stövlar idealiska för ditt barns första steg. De har också snörning så att ditt barns fötter får säkert stöd.

Det högkvalitativa lädret som används för dessa stövlar garanterar exceptionell hållbarhet. Dessutom är Kickers känt för sin kvalitet och expertis när det gäller barnskor. Så du kan vara säker på att dessa stövlar kommer att följa med ditt barn när han eller hon växer.

Designen på dessa stövlar är både modern och tidlös, vilket gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen. Oavsett om det är en familjeutflykt eller bara vardagskläder kommer ditt barn alltid att se snyggt ut i Kickers Kickblace ankelstövlar.

Dessa kängor finns i flera olika storlekar som passar alla småbarn och är ett perfekt val för små pojkar. De kan bäras med byxor, jeans eller till och med shorts och ger alla outfits en touch av stil.

Ge ditt barn den ultimata komforten och stilen med Kickers Kickblace baby boy booties. Lita på Kickers för kvalitetsskor som kommer att hålla. Så vänta inte längre, lägg till dessa kängor i ditt barns garderob nu!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960511-10-10
Färg marin
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1