Baby tränare Kickers Kickslido

Baby tränare Kickers Kickslido

Börjar på: 550,93 kr

440,74 kr

-20%
Ge din baby en bedårande look med Kickers Kickslido babyskor, från det kända märket Kickers. Garanterad komfort och stil!

Slut i lager

Beskrivning

Baby tränare Kickers Kickslido

Kickers Kickslido babyskor är perfekta för småbarn som börjar utforska världen på sina fötter. Med sin lekfulla, färgglada design är dessa sneakers både bekväma och moderiktiga. Varumärket Kickers är känt för sin kvalitet och expertis när det gäller barnskor, och dessa Kickslido sneakers är inget undantag.

Dessa sneakers är särskilt utformade för bebisar och ger optimalt stöd tack vare den halkfria gummisulan och ovandelen i mjukt läder. Små fötter kommer att vara bekväma och väl skyddade för alla sina äventyr. Dessutom gör den praktiska kardborreknäppningen att de är lätta att ta på och av, perfekt för föräldrar som är på språng.

Kickers Kickslido är också ett miljövänligt val, eftersom den är tillverkad av hållbara, miljövänliga material. Så du kan vara säker på att du gör ett etiskt val för ditt barn.

De här skorna finns i en rad olika färger och mönster och ger en rolig touch till alla outfits som ditt barn bär. Oavsett om det är en dag på dagis, en promenad med familjen eller en utekväll med vännerna är de här skorna perfekta för alla tillfällen.

Som föräldrar vet vi att våra barns säkerhet och välbefinnande är av största vikt. Det är därför vi rekommenderar Kickers Kickslido babyskor, ett praktiskt, bekvämt och snyggt alternativ för ditt lilla barn. Unna dem dessa kvalitetsskor som kommer att följa dem när de upptäcker nya saker och tar sina första steg.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960250-30-81
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1