Baby tränare Kickers Kickslidi

Baby tränare Kickers Kickslidi

Börjar på: 550,93 kr

413,19 kr

-25%
Ge din baby komfort och stil med Kickers Kickslidi sneakers, designade av det berömda franska märket. Perfekt för småbarn!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,93 kr

413,19 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby tränare Kickers Kickslidi

Kickers Kickslidi babyskor är det perfekta valet för föräldrar som letar efter kvalitetsskor till sitt lilla barn. Med sitt välkända varumärke Kickers är dessa sneakers både snygga och bekväma för bebisar. De är särskilt utformade för bebisar och kombinerar stil och funktionalitet för att följa ditt barns första steg.

Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och är både mjuka och slitstarka, vilket ger optimalt stöd för ditt barns växande fötter. Den smarta designen ger optimalt stöd och rörelsefrihet så att ditt barn kan utforska världen i full säkerhet.

Varumärket Kickers är känt för sitt hantverk och sin känsla för detaljer, och detta återspeglas i dessa babyskor. Små inslag av färg och omsorgsfull finish ger en touch av stil till dessa praktiska och funktionella skor.

Kickers Kickslidi babyskor finns i olika storlekar för att passa ditt växande barn. De är också lätta att ta på och av tack vare den praktiska kardborreknäppningen. Ditt barn kommer att kunna ta på och av dem snabbt, utan hjälp av en vuxen.

Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller för vardagsbruk, dessa babyskor från Kickers Kickslidi är ett klokt val för föräldrar som bryr sig om sitt barns komfort och stil. Så varsågod och ge ditt barn de bästa skorna för hans eller hennes första steg med Kickers Kickslidi baby trainers.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960240-30-81
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1