Sandaler för flickor Kickers Kickpuff

Sandaler för flickor Kickers Kickpuff

Börjar på: 844,75 kr

633,56 kr

-25%
Ge din dotter den ojämförliga komforten och stilen hos Kickers Kickpuff sandaler, måste-ha-varumärket för unga kvinnor.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 844,75 kr

633,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för flickor Kickers Kickpuff

Upptäck Kickpuff sandaler för flickor från det kända märket Kickers, det perfekta valet för spirande små fashionistas. Med sin eleganta design och oöverträffade kvalitet är dessa sandaler ett måste för trendiga tjejer.

Sandalerna Kickpuff tillverkas av ett ledande varumärke och är byggda för att hålla länge. Kickers är känt för kvalitetsskor som kombinerar stil och komfort, och dessa sandaler är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att tåla vardagligt slitage och för att följa med din dotter på alla hennes äventyr.

Designen på sandalerna Kickpuff är både klassisk och modern, med en lekfull touch som kommer att tilltala alla unga tjejer. De korsade remmarna ger en feminin touch och säkerställer en perfekt passform för optimal komfort. Den mjuka innersulan i läder gör att du kan gå bekvämt hela dagen, medan yttersulan i gummi ger ett stadigt grepp så att du inte halkar.

Dessa sandaler är specialdesignade för juniorer, med perfekt passform för växande fötter och lättviktskonstruktion för komfort hela dagen. De finns i flera olika storlekar för att passa alla tjejer, oavsett skostorlek. Dessutom gör deras mångsidiga stil dem till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om det är en dag i skolan, en picknick med familjen eller en utekväll med vännerna.

Kickpuff sandaler är ett perfekt val för unga tjejer som vill kombinera stil, komfort och kvalitet. Med varumärket Kickers är dessa sandaler en säker investering för din dotters garderob. Ge henne det bästa med Kickpuff sandaler för tjejer, och låt henne lysa med elegans och självförtroende i varje steg. Beställ nu och ge din dotter ett par sandaler som får henne att känna sig som en riktig fashionista!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960011-30-133
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1