Sandaler för babyflickor Kickers Kickpuff

Sandaler för babyflickor Kickers Kickpuff

Börjar på: 844,75 kr

675,80 kr

-20%
Upptäck de bedårande Kickers Kickpuff sandalerna för baby girl för en trendig och bekväm stil, signerade det berömda franska märket.

Slut i lager

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Kickpuff

Kickers Kickpuff baby girl-sandaler är det perfekta valet för modemedvetna små flickor. Sandalerna är tillverkade av det kända märket Kickers och kombinerar komfort och stil för små flickor i alla åldrar.

Sandalernas unika design gör dem till ett oumbärligt val för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag i parken eller en familjefest, Kickpuff är perfekta för att lägga till en touch av mode till din lilla flickas outfit.

Sandalerna är designade med fokus på små fötters komfort och säkerhet påesprit och har en flexibel sula som ger perfekt stöd för barnets första steg. De är också lätta och enkla att ta på, vilket gör dem idealiska för aktiva bebisar.

Den detalj som gör hela skillnaden med dessa Kickers sandaler är märkeslogotypen på sidan, som ger en extra touch av stil. Dessutom kan deras pastellfärg rose enkelt kombineras med vilken outfit som helst, från avslappnad till klädd.

Sandalerna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är slitstarka och tåliga, vilket gör dem till en bra investering för din lilla flicka. Tack vare sin tidlösa design kan de dessutom bäras från säsong till säsong.

Kort sagt, Kickers Kickpuff baby girl sandals är ett måste för föräldrar som är måna om sitt barns stil och komfort. Med sin unika design, kvalitet och hållbarhet är dessa sandaler ett måste för alla modemedvetna små flickor. Ge din lilla flicka det allra bästa med Kickpuff från Kickers.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960010-30-16
Färg silver
Färg Silver
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1