Sandaler för babyflickor Kickers Preziosa

Sandaler för babyflickor Kickers Preziosa

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Ge din dotter eleganta sandaler av hög kvalitet med Kickers Preziosa för en trendig och bekväm look.

Slut i lager

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Preziosa

Det ikoniska varumärket Kickers presenterar stolt sina nya sandaler för flickor: Kickers Preziosa. Dessa sandaler är särskilt utformade för unga flickor och kombinerar stil och komfort för att följa ditt barn under alla hennes sommaräventyr.

Sandalerna Kickers Preziosa har en elegant, modern design som perfekt återspeglar varumärketsesprit. Ovandelen i högkvalitativt läder är försedd med glänsande metalldetaljer som ger sandalerna en sofistikerad touch. T-remmen ger optimalt stöd, medan den dämpade innersulan ger maximal komfort för varje steg.

Dessa sandaler är speciellt utformade för växande flickor. Yttersulan i mjukt gummi ger perfekt grepp och hållbarhet, perfekt för alla utomhusaktiviteter. Dessutom ger sulans ergonomiska form bra stöd för foten, så att ditt barn kan leka och springa helt säkert.

Kickers Preziosa är inte bara bekväma och slitstarka, de är också extremt mångsidiga. De passar perfekt till avslappnade kläder för en familjedag på stranden, men kan också bäras med en klänning för en elegantare look för ett speciellt tillfälle.

Sandalerna är tillverkade med den välkända hantverksskicklighet och kvalitet som kännetecknar varumärket Kickers och är en bra investering för din dotters garderob. De finns i flera olika storlekar och deras tidlösa stil gör dem till ett perfekt val för unga tjejer som vill ha komfort och stil.

Ge din dotter det bästa av två världar med sandalerna Kickers Preziosa. Beställ nu och introducera henne till den ojämförliga komforten och stilen hos varumärket Kickers. Gör din dotters sommar till en riktig succé med dessa trendiga och bekväma sandaler.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 959992-30-133
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1