Sandaler för babyflickor Kickers Preziosa

Sandaler för babyflickor Kickers Preziosa

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Ge din lilla prinsessa komfort och stil med de söta sandalerna Kickers Preziosa, från det välkända märket Kickers.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Preziosa

Upptäck de bedårande sandalerna Kickers Preziosa, perfekta för din lilla prinsessa! Med sitt välkända varumärke Kickers ger dessa sandaler din lilla en unik stil och enastående kvalitet. Sandalerna är designade för babyflickor och är perfekta att bära när de tar sina första steg.

Den eleganta, flickaktiga designen på dessa sandaler kommer att ge din lilla flicka en bedårande look. De mjuka läderremmarna ger optimal komfort och perfekt stöd för ditt barns fötter. Dessutom ger innersulan i läder god ventilation och en mjuk känsla för barnets känsliga fötter.

Sandalerna är tillverkade med omsorg och är både slitstarka och hållbara. De kommer att följa med din lilla flicka på alla hennes äventyr, oavsett om hon är hemma eller ute och rör på sig. Kickers Preziosa är också lätta att ta på tack vare kardborreknäppningen, vilket gör dem praktiska för föräldrar som är på språng.

Dessa sandaler är speciellt utformade för små flickor, med charmiga detaljer som små blommor och paljetter. De finns i en mängd olika färger, vilket gör det enkelt att matcha dem med din lilla flickas kläder. De kan bäras året runt, oavsett om det är en solig dag eller ett speciellt tillfälle.

Som föräldrar är våra barns hälsa och välbefinnande vår högsta prioritet. Det är därför Kickers använder högkvalitativa material för sina produkter. Preziosa sandaler är tillverkade av läder som genomgår strikta kontroller och är certifierat för att vara fritt från ämnen som är skadliga för ditt barns hud.

Ge ditt barn sandaler som kombinerar komfort, stil och kvalitet med Kickers Preziosa. De är det perfekta valet för föräldrar som bryr sig om sitt barns välbefinnande och vill ge dem det allra bästa. Beställ nu och låt din lilla flicka njuta av mode från en tidig ålder med Kickers Preziosa!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 959990-30-116
Färg kamel
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1