Sandaler för flickor Kickers Premslim

Sandaler för flickor Kickers Premslim

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Ge din lilla flicka komfort och stil med sandalerna Kickers Premslim, designade av det berömda franska märket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för flickor Kickers Premslim

Upptäck Kickers Premslim sandaler för flickor, den perfekta kombinationen av stil och komfort för din lilla ängel! Dessa sandaler är designade av det kända märket Kickers och är perfekta för trendiga tjejer i åldrarna 8 till 12 år.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material och är både eleganta och slitstarka. Den eleganta, moderna designen gör dem till ett perfekt val för speciella tillfällen eller för vardagskläder under varma sommardagar. Varumärket Kickers är känt för sin kvalitet och känsla för detaljer, och dessa sandaler är inget undantag.

Sandalerna Kickers Premslim är speciellt utformade för flickor, med en ergonomisk innersula som ger optimalt stöd för växande fötter. De justerbara remmarna ger perfekt passform och komfort hela dagen. Din dotter kommer att kunna bära dem hela dagen utan att känna sig trött eller obekväm.

Dessa sandaler är också mycket mångsidiga och kan bäras med klänningar, kjolar, shorts eller byxor för att skapa en mängd olika looker. Med sin tidlösa stil kan de bäras säsong efter säsong.

Som ett franskt varumärke är Kickers stolt över att kunna erbjuda kvalitetsprodukter som kombinerar stil och komfort. Sandalerna Premslim för flickor är ett perfekt exempel. De är inte bara snygga, de är också slitstarka, vilket gör dem till en klok investering för kvalitetsmedvetna föräldrar.

Missa inte chansen att ge din dotter sandaler som inte kommer att göra henne besviken. Beställ Kickers Premslim sandaler idag och ge ditt barn det allra bästa inom stil och komfort. Hon kommer att älska dem och du kommer att känna dig trygg när du vet att hon har rätt skor. Så lägg till dessa sandaler i ditt barns garderob redan idag!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 959983-30-15
Färg eller
Färg Gyllene
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior