Sandaler för babyflickor Kickers Premslim

Sandaler för babyflickor Kickers Premslim

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Kickers Premslim sandaler för babyflickor för en feminin stil redan från tidig ålder. Tillgängliga nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Premslim

Kickers Premslim baby girl-sandaler är det perfekta valet för unga tjejer som ligger i framkant när det gäller mode. Sandalerna är designade av det kända franska märket Kickers och är bekväma, slitstarka och trendiga. De är speciellt utformade för babyflickor, vilket gör dem till ett perfekt val för föräldrar som är måna om sitt barns välbefinnande och stil.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimalt stöd för bebisars känsliga fötter. Den mjuka, flexibla sulan ger naturlig rörelsefrihet för växande fötter. Dessutom har sandalerna en praktisk kardborreknäppning för perfekt och enkel passform.

Designen på Kickers Premslim är både söt och modern, med en touch av retrostil som gör dem till ett tidlöst val. De ljusa färgerna och snygga detaljerna ger sandalerna en touch av nyckfullhet och skoj. Dessutom ger den ikoniska Kickers -logotypen på sidan dessa eleganta skor en touch av sofistikering och kvalitet.

Dessa sandaler är perfekta för små flickor på sommaren, oavsett om det gäller en dag på stranden, en promenad på stan eller en familjeutflykt. De kan enkelt kombineras med alla typer av kläder, från shorts till kjolar och klänningar. Kickers Premslim är ett måste för alla spirande unga fashionistas.

Som ett välkänt varumärke i världen av skor, Kickers lägger stor vikt vid kvaliteten och komforten hos sina produkter. Sandalerna Kickers Premslim är inget undantag och tillverkas med största omsorg för att garantera överlägsen kvalitet. Dessutom är dessa sandaler lätta att ta hand om och rengöra, vilket gör dem till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Kort sagt, Kickers Premslim baby girl sandals är ett snyggt, bekvämt och hållbart val för babyflickor. Med sin trendiga design, överlägsna kvalitet och optimala komfort är dessa sandaler ett måste för varje fashionabel liten flicka. Ge din baby det bästa med Kickers Premslim sandaler.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 959981-30-33
Färg iriserande vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby