Baby-sandaler Aster Bimbo-2

Baby-sandaler Aster Bimbo-2

Börjar på: 967,18 kr

773,74 kr

-20%
Upptäck de bedårande Aster Bimbo-2 babysandalerna, designade av det berömda märket Aster för att följa ditt barns första steg.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 967,18 kr

773,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby-sandaler Aster Bimbo-2

Aster Bimbo-2 babysandaler är det perfekta valet för att följa ditt barns första steg. Sandalerna är designade av det kända märket Aster och kombinerar komfort, kvalitet och stil för att ge ditt barn en säker och behaglig promenadupplevelse.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material och är speciellt utformade för bebisars känsliga fötter. De ger optimalt stöd för växande fötter och tillåter god luftcirkulation för att hålla små fötter svala och torra. Dessutom ger den lätta, flexibla designen rörelsefrihet så att ditt barn kan utforska världen med tillförsikt.

Aster Bimbo-2 babysandaler är också ett estetiskt tilltalande val med sin snygga, moderna design. De finns i en rad trendiga färger och passar till alla outfits, från en dag på stranden till ett speciellt tillfälle. Den justerbara remmen ger perfekt passform och ett säkert och bekvämt grepp.

Som förälder vill du ha det bästa för ditt barn och Aster Bimbo-2 babysandaler kommer inte att göra dig besviken. De är speciellt utformade för att tillgodose behoven hos växande barn och erbjuder optimalt skydd och stöd för deras små fötter. Så vänta inte längre, ge din baby komfort och stil med Aster Bimbo-2 babysandaler.

Mer information

Varumärke Aster
Tillverkarens SKU 932771-10-21
Färg fuchsia
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1