Sandaler för babyflickor MOD 8 Cloknot

Sandaler för babyflickor MOD 8 Cloknot

Börjar på: 550,93 kr

348,06 kr

-37%
Trendiga sandaler för små flickor från MOD 8, med en söt rosett för en bedårande och bekväm look.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 550,93 kr

348,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor MOD 8 Cloknot

MOD 8 Cloknot baby girl sandals är ett snyggt och bekvämt val för små flickor. Sandalerna är tillverkade av det välkända varumärket MOD 8 och är utformade för att passa bebisars känsliga fötter och ge dem optimalt stöd när de tar sina första steg.

Med sin trendiga design och kvalitetsfinish är dessa sandaler både praktiska och bedårande. Ovandelen i äkta läder är mjuk och följsam och ger extra komfort för växande barnfötter. Innersulan i läder andas och håller fötterna svala och torra hela dagen.

Sandalerna MOD 8 Cloknot för babyflickor har ett justerbart spänne för enkel och säker passform. Denna praktiska detalj hjälper också barnet att bli mer självständigt när det lär sig att ta på och av sandalerna själv. Dessutom har sandalerna en halkfri yttersula i gummi för optimalt grepp på alla underlag.

Dessa sandaler finns i en rad attraktiva färger och är det perfekta valet för att komplettera en liten flickas outfit. De kan bäras både vid speciella tillfällen och till vardags. Med MOD 8 Cloknot sandaler för babyflickor blir din lilla prinsessa både snygg och bekväm.

Oavsett om du letar efter ett par sandaler till din bebis eller en present till en vän eller släkting, är MOD 8 Cloknot baby girl sandals ett måste. Ge ditt barn den komfort och stil hon förtjänar med dessa högkvalitativa sandaler från MOD 8. Lita på MOD 8 för att sätta ditt barns fötter i de bästa möjliga skorna.

Mer information

Varumärke MOD 8
Tillverkarens SKU 929772-10-15
Färg eller
Färg Gyllene
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1