Baby pojke sandaler Kickers Sunyva

Baby pojke sandaler Kickers Sunyva

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Upptäck de första sandalerna för pojkar från Kickers! De är bekväma och trendiga och passar perfekt för ditt barns första steg.

Slut i lager

Beskrivning

Baby pojke sandaler Kickers Sunyva

Kickers Sunyva baby boy sandals är perfekta för att följa med ditt barn på hans första sommaräventyr. Sandalerna är designade av det kända märket Kickers, känt för sin kvalitet och tidlösa stil, och kombinerar komfort och stil för ditt barns känsliga fötter.

Sandalerna är särskilt utformade för spädbarn och har en mjuk, lätt sula som gör att ditt barn kan röra sig fritt och utveckla sina muskler och sin balans. Dessutom är de lätta att ta på tack vare kardborreknäppningen och håller foten på plats för optimal komfort.

Sandalernas design är både modern och rolig med sitt randiga mönster och bruna läderdetaljer. De är perfekta för en dag på stranden eller en promenad på stan. Dessutom är de gjorda för att hålla länge, så ditt barn kan njuta av dem hela sommaren.

Dessa Kickers Sunyva sandaler finns i olika storlekar för att passa tillväxten rapide av ditt barns fötter. De är också lätta att rengöra, torka bara av dem med en fuktig trasa så ser de ut som nya.

Ge ditt barn den ultimata komforten och stilen med Kickers Sunyva sandaler för pojkar. Ett måste för den här sommaren!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 929565-30-53
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1