Sandaler för flickor Kickers Sunyva

Sandaler för flickor Kickers Sunyva

Börjar på: 722,32 kr

541,74 kr

-25%
Sandalerna Kickers Sunyva för flickor har en trendig och bekväm stil för alla ditt barns äventyr.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

541,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för flickor Kickers Sunyva

Upptäck Kickers Sunyva sandaler för flickor, de perfekta skorna för din dotter junior! Dessa sandaler är designade av det kända märket Kickers och kombinerar stil och komfort för att följa med ditt barn på alla hennes sommaräventyr.

Sandalernas design är både trendig och tidlös, med remmar i kvalitetsläder och en slitstark gummisula. De klara färgerna och snygga detaljerna ger varje outfit en touch av nyckfullhet.

Men det som gör dessa sandaler verkligt unika är deras exceptionella komfort. Innersulan i memory foam ger optimalt stöd för foten, medan de justerbara remmarna ger perfekt passform. Så din dotter kan springa, hoppa och leka i full frihet, utan att någonsin behöva oroa sig för sina skor.

Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad på stan eller en kväll ute med familjen, kommer Kickers Sunyva flicksandaler att vara din dotters perfekta följeslagare. De är också lätta att ta på och av, vilket gör dem till praktiska skor för barn.

Lita på Kickers, ett varumärke som har varit känt för sin kvalitet och expertis i årtionden. Sunyva sandaler är designade för att hålla länge och för att följa med din dotter på alla hennes sommaräventyr.

Ge din dotter det bästa av två världar med Kickers Sunyva flicksandaler: trendig stil och oöverträffad komfort. Beställ nu och låt ditt barn få ut det mesta av sommaren med stil och självförtroende.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 929564-30-13
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1