Sandaler för babyflickor Kickers Sunyva

Sandaler för babyflickor Kickers Sunyva

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Upptäck de bedårande sandalerna Kickers Sunyva för en trendig look av Kickers. Tillgängliga nu!

Slut i lager

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Sunyva

Upptäck de bedårande sandalerna Kickers Sunyva, det perfekta valet för din lilla prinsessa! Med sin söta design och oöverträffade komfort är dessa sandaler ett måste för alla modemedvetna mammor.

Sandalerna är tillverkade av det kända märket Kickers och är en perfekt blandning av stil och kvalitet. Det smidiga och slitstarka lädret ger optimal komfort för ditt barns ömtåliga fötter. Dessutom ger gummisulan perfekt grepp så att din lilla flicka kan springa runt helt tryggt.

Kickers Sunyva sandaler för babyflickor är också mycket praktiska för mammor som har bråttom. Den justerbara kardborreknäppningen gör dem lätta att ta på och av, utan att behöva kämpa med komplicerade snören. Dessutom låter den öppna designen fötterna andas, vilket är perfekt under varma sommardagar.

Du kommer att älska de många detaljerna som gör dessa sandaler till en riktig favorit. De kontrasterande sömmarna och blomdetaljerna på ovandelen ger skorna en charmig touch. Dessutom finns den ikoniska logotypen Kickers på sulan och remmen för en extra touch av stil.

Oavsett om ditt barn leker i trädgården eller tar sina första steg på stranden är dessa sandaler perfekta för alla tillfällen. Med sin avslappnade men ändå eleganta design look passar de till allt från sommarklänningar till jeansshorts.

Ge din lilla flicka den komfort och stil hon förtjänar med Kickers Sunyva baby girl sandals. Dessa skor finns i olika storlekar för att kunna anpassas efter ditt barns tillväxt och är ett perfekt val för fashionabla babyflickor. Vänta inte längre utan lägg till dem i ditt barns garderob nu!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 929563-30-133
Färg eller
Färg Gyllene
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1