Träningsskor för flickor Kickers Kouic

Träningsskor för flickor Kickers Kouic

Börjar på: 722,32 kr

650,08 kr

-10%
Kickers Kouic sneakers för tjejer, kombinerar stil och komfort för spirande unga fashionistas. Perfekt för en trendig och avslappnad look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

650,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för flickor Kickers Kouic

Kickers Kouic sneakers för tjejer är det perfekta valet för unga tjejer som letar efter en sko som är både trendig och bekväm. Med sitt välkända varumärke Kickers är dessa sneakers utformade för att erbjuda stil och kvalitet i lika hög grad.

Den snygga designen på dessa sneakers är särskilt lämpad för tjejer, med sin blandning av färger och mönster som gör dem unika. Varumärket Kickers är känt för sin kvalitetstillverkning, vilket garanterar att dessa skor kommer att hålla länge och tåla de dagliga aktiviteterna hos en ung tjej.

Dessa sneakers är designade för att passa alla stilar och kan bäras med avslappnade eller dressade outfits. De är perfekta för tjejer som vill vara moderiktiga men ändå bekväma. Med sin sportiga silhuett och gummisula ger dessa sneakers stöd och dämpning för växande fötter.

Som tjejskor junior är de perfekta för tjejer mellan 8 och 16 år. Deras storlek och form är speciellt anpassade för växande fötter och ger en perfekt passform samtidigt som det finns utrymme att växa.

Tjejskorna Kickers Kouic är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet, med sin trendiga design och överlägsna byggkvalitet. De är också lätta att ta hand om, så att du kan hålla dem i perfekt skick för din dotters vardagsäventyr.

Oavsett om det är en dag i skolan, en utflykt med vännerna eller en promenad med familjen kommer dessa sneakers att vara ett utmärkt tillskott till din dotters garderob. Så varsågod och ge din dotter det bästa av två världar med Kickers Kouic sneakers för tjejer.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 928545-30-32
Färg silver vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1