Träningsskor för babyflickor Kickers Kouic

Träningsskor för babyflickor Kickers Kouic

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Ge din lilla flicka den oslagbara komforten och stilen hos Kickers Kouic sneakers, speciellt utformade för små feminina fötter.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för babyflickor Kickers Kouic

Upptäck de söta babyskorna från Kickers Kouic, ett varumärke som är känt för sin expertis och kvalitet. Dessa skor är speciellt utformade för små flickor, med sin eleganta design och optimala komfort. Babyn kommer att vara både bekväm och snygg i dessa sneakers Kickers.

Dessa skor är idealiska för småbarn i åldern 0 till 2 år och ger det stöd och den stabilitet som behövs i detta viktiga utvecklingsskede. Varumärket Kickers är känt för sina högkvalitativa produkter, och dessa sneakers är inget undantag. De är tillverkade av material av högsta kvalitet och är både starka och hållbara för att klara av bebisars gränslösa energi.

Designen på Kickers Kouic sneakers är både söt och modern, med en touch av nyckfullhet som din lilla prinsessa kommer att älska. Pastellfärgerna och de fina detaljerna ger skorna en feminin touch. Yttersulan i gummi ger dessutom extra grepp för barnets första steg.

Kickers Kouic baby girl trainers är också mycket praktiska, med kardborreknäppning som gör dem lätta att ta på och av. Du behöver aldrig mer kämpa med komplicerade snören! Dessutom är de lätta att rengöra och ta hand om, vilket gör dem till ett klokt val för bebisar som älskar att utforska och upptäcka världen.

Ge din lilla flicka det allra bästa inom skor med Kickers Kouic baby girl trainers. De är bekväma, slitstarka och snygga och är ett måste för alla mammor som bryr sig om sitt barns mode och komfort. Beställ dem nu och gör din lilla flicka till den snyggaste tjejen i barnkammaren!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 928544-30-33
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1