Sandaler för babyflickor Kickers Sushy

Sandaler för babyflickor Kickers Sushy

Börjar på: 599,90 kr

479,92 kr

-20%
Ge din lilla flicka stil och kvalitet med sandalerna Kickers Sushy, designade för blivande fashionistas.

Slut i lager

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Sushy

Kickers Sushy baby girl-sandaler är det perfekta valet för din spirande lilla fashionista. Med sitt välkända varumärke Kickers erbjuder dessa sandaler både stil och komfort för din lilla prinsessa. Dessa sandaler är designade speciellt för babyflickor och är unika i sitt slag.

De är tillverkade av högkvalitativa material och Kickers Sushy baby girl sandals är både slitstarka och tåliga, så de kommer att följa med din lilla flicka på alla hennes äventyr. Gummisulan ger perfekt grepp för barnets första steg, medan läderfodret ger optimal komfort för hennes små fötter.

Designen på dessa sandaler är både modern och tidlös, med en omedelbart igenkännbar Kickers touch av stil. De korsade läderremmarna på ovansidan av foten ger en sofistikerad touch, medan kardborreknäppningen ger en perfekt passform för att anpassa sig till ditt växande barn.

Dessa sandaler är specialdesignade för små flickor och passar perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag i parken, en familjeutflykt eller ett speciellt tillfälle kommer Kickers Sushy baby girl sandals alltid att vara det perfekta valet för din lilla prinsessa.

Sandalerna finns i olika storlekar för att passa din växande bebis och är lika lätta att ta på som att ta av. Dessutom är de lätta att ta hand om och rapide, så att du kan ägna mer tid åt att njuta av värdefulla stunder med din baby.

Kort sagt, Kickers Sushy baby girl sandals är det perfekta valet för föräldrar som bryr sig om sitt barns komfort och stil. Med sitt välkända varumärke, överlägsna kvalitet och unika design är dessa sandaler ett måste i din flickas garderob. Ge henne det bästa just nu med sandaler för babyflickor från Kickers Sushy.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 927897-10-73
Färg gul
Färg Gul
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1