Sandaler för barn Kickers Kickgalacxu

Sandaler för barn Kickers Kickgalacxu

Börjar på: 918,21 kr

688,66 kr

-25%
Ge ditt barn komfort och stil med sandalerna Kickers Kickgalacxu. Perfekt för unga, moderiktiga juniorer.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 918,21 kr

688,66 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för barn Kickers Kickgalacxu

Kickers Kickgalacxu sandaler för barn är det perfekta valet för små barn som vill vara bekväma och moderiktiga på samma gång. Med det ikoniska varumärket Kickers är dessa sandaler både bekväma och moderiktiga.

Sandalerna är särskilt utformade för juniorer och har perfekt passform för växande små fötter. Varumärket Kickers är känt för sin kvalitet och expertis när det gäller barnskor, och dessa sandaler är inget undantag.

Sandalerna Kickers Kickgalacxu är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga, vilket gör dem till ett klokt val för föräldrar som bryr sig om sina barns kvalitet och komfort. Gummisulorna ger tillförlitligt grepp även på de halaste ytor, så att barnen kan leka och springa runt säkert.

Förutom att vara praktiska är dessa sandaler också mycket snygga. Med sin klassiska, tidlösa design matchar de alla kläder som ditt barn bär. Oavsett om det gäller en dag på stranden, en familjeutflykt eller en födelsedagsfest kommer sandalerna Kickers Kickgalacxu att vara det perfekta komplementet till alla outfits.

Dessutom är varumärket Kickers engagerat i ett miljöansvarigt tillvägagångssätt och använder miljövänliga material vid tillverkningen av sina skor. Genom att köpa dessa sandaler stöder du inte bara ditt barns komfort och stil, du hjälper också till att skydda vår planet.

Kort sagt, Kickers Kickgalacxu barnsandaler är det perfekta valet för föräldrar som bryr sig om sina barns kvalitet, komfort och stil. Med sitt välkända varumärke, hållbarhet och mångsidighet kommer dessa sandaler säkert att bli ett värdefullt tillskott i ditt barns garderob. Ge ditt barn det bästa med Kickers Kickgalacxu sandaler.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 927720-30-116
Färg kamel
Färg Brun
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1