Sandaler för babyflickor Kickers Nonopi

Sandaler för babyflickor Kickers Nonopi

Börjar på: 795,78 kr

526,68 kr

-34%
Upptäck de söta sandalerna för babyflickor Kickers Nonopi för en stil som är både bekväm och trendig. Tillgängliga nu!

Slut i lager

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Nonopi

Upptäck de bedårande sandalerna Kickers Nonopi, det perfekta valet för din lilla prinsessa! Dessa sandaler tillverkas av det kända märket Kickers och utstrålar oemotståndlig charm och kvalitet. De är designade för babyflickor och är både bekväma och snygga, och erbjuder din lilla flicka den perfekta kombinationen av mode och praktik.

Kickers Nonopi baby girl sandals är noggrant tillverkade av högkvalitativa material för att se till att ditt barn har det så bekvämt som möjligt. Den mjuka gummisulan är perfekt för växande fötter och ger stöd och flexibilitet vid varje steg. Dessutom ger de justerbara remmarna en perfekt passform för ett säkert och bekvämt grepp.

Sandalernas design är både söt och trendig, med fina detaljer som präglade blommor på remmarna och logotypen Kickers på sulan. De finns i mjuka, feminina färger och är lätta att matcha med vilken outfit som helst. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara en dag ute med familjen, kommer dessa sandaler för babyflickor från Kickers Nonopi att vara det perfekta valet för din lilla fashionista.

Kickers är ett varumärke som är känt för sina kvalitetsskor, och dessa sandaler för baby är inget undantag. Med sin exceptionella hållbarhet och komfort kan de bäras hela dagen utan problem. Deras tidlösa stil gör dem dessutom till ett perfekt val för ditt barns framtida lillasystrar eller vänner.

Ge din flicka det bästa med sandaler för flickor Kickers Nonopi. Med sin ojämförliga komfort, kvalitet och stil kommer dessa sandaler att vara det perfekta valet för din lilla prinsessa. Lägg dem i din korg nu och låt din lilla flicka njuta av all komfort och stil som dessa sandaler har att erbjuda!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 927623-10-113
Färg beige
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1