Sandaler för flickor Kickers Diamanto

Sandaler för flickor Kickers Diamanto

Börjar på: 673,35 kr

460,08 kr

-32%
Ge din dotter en touch av stil med sandalerna Kickers Diamanto, bekväma och trendiga för feminina juniorer.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

460,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för flickor Kickers Diamanto

Kickers Diamanto sandaler för flickor är det perfekta valet för din lilla flicka. Dessa sandaler tillverkas av det välkända varumärket Kickers och är både snygga och bekväma, vilket ger ditt barn en trevlig port upplevelse.

Sandalernas unika, feminina design gör dem till ett måste för varje ung tjej. De diamantformade detaljerna på ovandelen ger sandalerna en elegant och sofistikerad look, som ditt barn garanterat kommer att älska.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga, vilket gör dem perfekta för ditt barns äventyr. Gummisulan ger perfekt grepp och garanterar maximal stabilitet och säkerhet när du går eller springer.

Dessa Kickers sandaler för flickor är utformade för komfort hela dagen. Den mjuka innersulan i läder anpassar sig perfekt efter ditt barns fot och ger extra stöd och dämpning. Dessutom ger de justerbara remmarna en personlig passform för ultimat komfort.

Oavsett om ditt barn promenerar runt på stan eller tillbringar en dag på stranden är dessa Kickers Diamanto sandaler för flickor det perfekta valet. Tack vare den mångsidiga designen kan de bäras till både avslappnade och dressade outfits och ger varje outfit en touch av stil.

Som förälder är kvalitet och säkerhet viktigt när du köper skor till ditt barn. Med Kickers Diamanto sandaler kan du vara säker på att ditt barn får skor av hög kvalitet, tillverkade med största omsorg och med ditt barns välbefinnande i åtanke.

Ge din lilla flicka komfort, stil och kvalitet med Kickers Diamanto sandaler. Dessa sandaler finns i flera olika storlekar för att passa alla små flickor och är ett perfekt val för alla tillfällen. Beställ nu och ge ditt barn de allra bästa skorna.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 927321-30-62
Färg mörkgrön diamant ingen
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1