Sandaler för babyflickor Kickers Diamanto

Sandaler för babyflickor Kickers Diamanto

Börjar på: 673,35 kr

428,86 kr

-36%
Ge din lilla flicka eleganta och bekväma sandaler med Kickers och deras modell Diamanto.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

428,86 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Diamanto

Kickers Diamanto baby girl sandals är det perfekta valet för din spirande lilla fashionista. Med sin eleganta design och välkända varumärke kommer dessa sandaler garanterat att väcka uppmärksamhet.

Kickers är ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa, bekväma och slitstarka skor. Och dessa sandaler är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativt läder och är både mjuka mot ditt barns känsliga fötter och slitstarka för alla äventyr hon kommer att få vara med om.

Sandalernas design är både snygg och praktisk. Med ett justerbart spänne passar de perfekt för ditt barns fötter och ger optimalt stöd. De fodrade läderremmarna gör dessutom att huden kan andas, vilket ger komfort hela dagen.

Men det som verkligen gör dessa sandaler speciella är den glittrande diamantdetaljen på framsidan. Din lilla prinsessa kommer att se ut som allra bäst med dessa glittrande sandaler på fötterna. Hon kommer att kunna bära dem till allt från en sommarklänning till avslappnade shorts och en t-shirt.

Dessa sandaler är speciellt designade för små flickor med sin bleka färg rose och feminina design. De finns i storlekar från 0 till 12 månader, vilket gör dem perfekta för småbarn.

Förutom att sandalerna är snygga och bekväma är de också praktiska. De halkfria gummisulorna ger bra grepp så att ditt barn kan gå helt säkert. Dessutom är de lätta att ta på och av, vilket är perfekt för upptagna föräldrar.

Oavsett om det är en dag i parken eller ett speciellt tillfälle kommer Kickers Diamanto baby girl sandals att vara det perfekta valet för din lilla flicka. Ge henne den ultimata komforten och stilen med dessa sandaler från Kickers. Så vänta inte längre och beställ dem nu så att din bebis är redo att glänsa i sommar!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 927321-30-62
Färg mörkgrön diamant ingen
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1