Sandaler för flickor Kickers Diazz

Sandaler för flickor Kickers Diazz

Börjar på: 673,35 kr

460,08 kr

-32%
Sandalerna Kickers Diazz är ett måste för unga tjejer! Stil, komfort och kvalitet på Kickers.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

460,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för flickor Kickers Diazz

Kickers Diazz sandaler är det perfekta valet för din dotter! Dessa sandaler är tillverkade av det kända märket Kickers och kombinerar stil och komfort för den perfekta outfiten. Dessa sandaler är speciellt designade för flickor och är ett måste för spirande unga fashionistas.

Varumärket Kickers är känt för sina kvalitetsskor, och sandalerna Diazz är inget undantag. Sandalerna är tillverkade av material av högsta kvalitet och är både slitstarka och bekväma. Din dotter kommer att kunna bära dem hela dagen utan att känna något obehag.

Designen på dessa sandaler är både elegant och modern. De har en kilformad sula och läderremmar och har en trendig look look som din dotter garanterat kommer att älska. Pastellfärgen rose ger en feminin touch till alla hennes outfits. Hon kan bära dem med en klänning, shorts eller till och med jeans för en avslappnad men ändå elegant look.

Dessa sandaler är speciellt utformade för växande flickor. Med sin halkfria sula ger de optimal stabilitet och grepp för aktiva tjejer. Din dotter kommer att kunna bära dem säkert, oavsett om hon leker i parken, går till skolan eller är ute på en promenad med familjen.

Kickers Diazz finns i storlekarna junior, vilket gör dem till det perfekta valet för växande flickor. De kommer att kunna bära dem under flera säsonger utan att behöva oroa sig för att byta ut dem för snabbt. Dessutom är sandalerna lätta att ta på tack vare kardborreknäppningen, vilket gör dem till ett praktiskt val för barn.

Kort sagt, Kickers Diazz flicksandaler är ett måste för alla unga tjejer som letar efter ett par bekväma och snygga skor. Dessa sandaler är tillverkade av ett välkänt varumärke och designade speciellt för flickor, och kombinerar kvalitet, stil och funktionalitet. Ge dem till din dotter nu och se henne glänsa i sina nya skor Kickers Diazz!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 927302-30-111
Färg beige orange
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1