Baby pojke sandaler Kickers Bipod

Baby pojke sandaler Kickers Bipod

Börjar på: 722,32 kr

460,08 kr

-36%
Ge din pojke en unik Kickers stil med Bipod sandaler - bekväma, slitstarka och perfekta för de första stegen.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

460,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby pojke sandaler Kickers Bipod

Kickers Bipod baby boy sandals är det perfekta valet för modemedvetna små pojkar. Sandalerna tillverkas av det kända märket Kickers och är både snygga och bekväma för de allra minsta. De är speciellt utformade för bebisar och kombinerar stil och funktionalitet för att följa med dem på alla deras äventyr.

Varumärket Kickers har varit känt för sitt hantverk och sina kvalitetsskor i över 50 år. Varje par sandaler är noggrant utformade för att erbjuda optimal komfort och exceptionell hållbarhet. Med Kickers Bipod baby boy sandals kan du vara säker på att ditt barn kommer att ha pålitliga, slitstarka skor.

Kickers -kollektionen för bebisar erbjuder skor som kombinerar stil och funktionalitet. Sandalerna Bipod är inget undantag. Med sin moderna design och omsorgsfulla detaljer kan de bäras med vilken outfit som helst, oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller en avslappnad dag ute. De är också lätta att ta på tack vare kardborreknäppningen, perfekt för små händer.

Säkerhet är en prioritet för bebisar, vilket är anledningen till att Kickers Bipod sandaler har en halkfri sula som säkerställer bra grepp på alla ytor. Ditt barn kommer att kunna röra sig säkert och tryggt, oavsett om det är inomhus eller utomhus.

Dessa bekväma och lätta sandaler är idealiska för växande barn. De ger bra stöd för fötterna tack vare den vadderade innersulan och den ergonomiska formen. Ditt barn kommer att kunna utforska världen utan att känna obehag av obekväma skor.

Kickers Bipod sandaler för pojkar är också mycket praktiska för föräldrar. De är lätta att rengöra och torkar snabbt, perfekt för regniga dagar eller resor till stranden. Dessutom ser deras design i äkta läder till att ditt barns fötter ventileras väl.

Ge ditt barn det bästa av två världar med Kickers Bipod baby boy sandals: trendig stil och absolut komfort. Med sin exceptionella kvalitet och tidlösa design kommer dessa sandaler garanterat att bli en hit hos din lilla pojke. Beställ nu och låt ditt barn njuta av sommaren med stil!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 927264-10-111
Färg beige
Färg Beige
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1