Kängor för babypojke Kickers Bonzip-2

Kängor för babypojke Kickers Bonzip-2

Börjar på: 918,21 kr

579,45 kr

-37%
Upptäck Kickers Bonzip-2 bekväma och trendiga kängor för pojkar som följer med din lilla äventyrares första steg.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 918,21 kr

579,45 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kängor för babypojke Kickers Bonzip-2

Kickers Bonzip-2 baby boy booties är det perfekta valet för att klä små fötter i stil och komfort. Dessa stövlar är designade av det kända märket Kickers och är perfekta för växande pojkar.

De är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimalt stöd och hållbarhet för växande fötter. Gummisulan ger bra grepp för barnets första steg, medan ovandelen i äkta läder andas för att hålla fötterna torra och bekväma hela dagen.

Kickers Bonzip-2 baby boy booties har också en praktisk snörning för personlig passform och säkert grepp. Den moderna och snygga designen gör dessutom dessa kängor till ett måste för alla babyoutfits.

Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller för vardagsbruk, Kickers Bonzip-2 baby boy booties kommer att vara ett perfekt tillskott till din lilla pojkes garderob. Ge honom det bästa med dessa kvalitetskängor, designade för att hålla och tåla alla din bebis äventyr.

Vänta inte längre och ge din pojke den komfort och stil han behöver med Kickers Bonzip-2 baby boy boots. Ett säkert val för föräldrar som bryr sig om sitt barns kvalitet och välbefinnande. Beställ nu och ge din lilla pojke det bästa från Kickers!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 910268-10-202
Färg bonzip-2 mörk khaki ingen
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1