Sandaler för babyflickor MOD 8 Cloonimals

Sandaler för babyflickor MOD 8 Cloonimals

Börjar på: 550,93 kr

348,06 kr

-37%
Upptäck de bedårande sandalerna MOD 8 Cloonimals för flickor, den perfekta kombinationen av komfort och stil för småttingar!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 550,93 kr

348,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor MOD 8 Cloonimals

Dessa söta sandaler för babyflickor från MOD 8 Cloonimals är ett riktigt måste för sommaren! De är designade av det kända märket MOD 8 och kombinerar komfort och stil för små flickor. Med sin färgglada, lekfulla design är de perfekta för att följa ditt barns första steg.

Sandalerna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är både flexibla och slitstarka, vilket ger optimalt stöd för ditt barns ömtåliga fötter. Den praktiska kardborreknäppningen ger perfekt passform och gör dem lätta att ta på.

Sandalerna MOD 8 Cloonimals är särskilt designade för små flickor, med en palett av ljusa färger och roliga mönster som enhörningar, fjärilar och blommor. Din lilla prinsessa kommer att älska att bära dem på sina sommaräventyr!

Sandalerna är inte bara bekväma och söta, de är också praktiska. Gummisulan ger ett stadigt grepp så att man inte halkar, och den lätta konstruktionen gör det enkelt för små fötter att röra sig.

Sandalerna MOD 8 Cloonimals passar perfekt för flickor mellan 6 och 18 månader och är ett perfekt val för spirande unga fashionistas. Ge dem en gåva som kombinerar mode och komfort med dessa bedårande sandaler. Beställ nu och låt ditt barn gå ut med stil i sommar!

Mer information

Varumärke MOD 8
Tillverkarens SKU 897038-10-151
Färg eller
Färg Gyllene
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1