Sandaler för babyflickor Kickers Summerkro

Sandaler för babyflickor Kickers Summerkro

Börjar på: 550,93 kr

440,74 kr

-20%
Upptäck de bedårande sandalerna Summerkro från Kickers, perfekta för sommaren. Bekväma och trendiga, de kommer att vara en snygg följeslagare för ditt barn!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,93 kr

440,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Summerkro

Upptäck Kickers Summerkro sandaler för babyflickor, det perfekta valet för din lilla spirande fashionista! Dessa sandaler, som tillverkas av det kända märket Kickers, är designade för små flickor och ger dem en stil som är både söt och trendig. Med sin färgglada, lekfulla design ger dessa sandaler en touch av nyckfullhet till alla outfits.

Sandalerna Kickers Summerkro baby girl är speciellt utformade för bebisar och ger optimal komfort och stöd för små växande fötter. Den lätt vadderade sulan ger extra stöd för ditt barns första steg, medan spännet säkerställer en perfekt passform.

Dessa sandaler är tillverkade av högkvalitativt läder och är både flexibla och slitstarka, perfekt för ditt barns äventyr. Den halkfria gummisulan ger optimalt grepp, även på de halaste ytor, vilket ger extra säkerhet för ditt barn när hon lär sig att gå.

Designen på Kickers Summerkro baby girl sandals är både klassisk och modern, med originella detaljer som blomformade utskärningar på ovansidan. Dessa sandaler finns i en mängd olika livfulla färger, perfekt för att lägga till en färgklick i ditt barns garderob.

Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad på stan eller en familjefest är Kickers Summerkro baby girl sandals det perfekta valet för din lilla prinsessa. Med både stil och komfort är dessa sandaler ett oumbärligt tillskott i din bebis garderob.

Ge ditt barn det bästa av två världar med Kickers Summerkro baby girl sandals - kvaliteten och stilen från varumärket Kickers kombineras för att skapa den perfekta skon för babyflickor. Beställ nu och ge ditt barn ett par sandaler som gör att hon kan gå med stil hela sommaren lång!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 895456-10-33
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1