Sandaler för flickor Kickers Summerkro

Sandaler för flickor Kickers Summerkro

Börjar på: 550,93 kr

413,19 kr

-25%
Trendiga och bekväma Kickers sandaler för flickor, perfekta för unga fashionistas i sommar!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,93 kr

413,19 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för flickor Kickers Summerkro

Upptäck de nya Kickers Summerkro flicksandalerna, designade för unga tjejer som gillar att kombinera stil och komfort. Kickers är ett varumärke känt för sitt hantverk och sin kvalitet, och detta par sandaler är inget undantag.

Designen på dessa sandaler är både trendig och tidlös, perfekt för unga tjejer som letar efter en look som speglar vem de är. Märket Kickers har kombinerat den klassiska stilen i sina kreationer med moderna, färgglada detaljer. Resultatet är ett par sandaler som kommer att tilltala alla tjejer, oavsett stil.

Sandalerna Summerkro är perfekta för växande flickor tack vare sin design, som har utformats speciellt för juniors fötter. De ger optimalt stöd samtidigt som det finns gott om utrymme för fötterna att växa och utvecklas. Så dina flickor kan njuta av absolut komfort samtidigt som de tar hand om sina fötter.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och tåliga. De kommer att följa med dina flickor på alla deras äventyr och följa dem hela sommaren. Oavsett om det är en dag på stranden, en utflykt i stan eller en promenad med familjen kommer sandalerna Summerkro att vara deras perfekta allierade.

Tack vare den halkfria gummisulan har sandalerna optimalt grepp på alla underlag. Dina flickor kommer att kunna springa och hoppa i full säkerhet, utan risk för att halka. Dessutom gör de justerbara remmarna att de kan anpassas perfekt till deras fötter, för en personlig och bekväm passform.

Sandalerna Summerkro finns i en rad olika storlekar och finns även i en rad olika färger för att tilltala alla flickor. I svart, rose eller blått kan de välja sitt favoritpar för att matcha alla sina sommaroutfits.

Ge dina flickor det bästa av två världar med Kickers Summerkro sandaler: trendig stil och oöverträffad komfort. De kommer att vara stolta över att bära ett par skor från det välkända märket Kickers, och du kommer att känna dig trygg i vetskapen om att du ger dem kvalitetsskor som tar hand om deras växande fötter.

Leta inte längre, Kickers Summerkro sandaler är det perfekta valet för unga tjejer som vill vara moderiktiga och bekväma i sina skor. Så vänta inte längre, beställ nu och ge dina flickor de bästa sandalerna för den här sommaren!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 895455-30-133
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1