Sandaler för barn Kickers Platinium

Sandaler för barn Kickers Platinium

Börjar på: 918,21 kr

688,66 kr

-25%
Kickers Platinium sandaler för juniorer, bekväma och trendiga, som följer dina barns fötter hela sommaren.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 918,21 kr

688,66 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för barn Kickers Platinium

Kickers Platinium barnsandaler är det perfekta valet för modemedvetna unga pojkar och flickor. Dessa sandaler tillverkas av det kända märket Kickers och är både snygga och bekväma, vilket gör dem till ett måste för alla växande barn.

Sandalerna Platinium är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder en bra passform och exceptionell hållbarhet. Gummisulan är tuff och halksäker, vilket ger perfekt grepp för alla utomhusaktiviteter. Tack vare den lätta designen är sandalerna dessutom perfekta för aktiva barn som gillar att springa och hoppa.

Designen på Kickers Platinium barnsandaler är både modern och tidlös. Med sin klassiska svarta färg kan dessa sandaler enkelt matchas med vilken outfit som helst. Dessutom ger logotypen Kickers på remmen en extra touch av stil, vilket gör dessa sandaler till ett snyggt val för alla tillfällen.

Sandalerna är särskilt designade för juniorer och är perfekta för växande fötter. Den justerbara fotledsremmen ger perfekt passform och optimalt stöd hela dagen. Dessutom ger den dämpade innersulan extra komfort, vilket gör dem till ett perfekt alternativ för långa sommardagar.

Oavsett om det är en dag på stranden, en familjeutflykt eller en tur på stan är Kickers Platinium barnsandaler det perfekta valet för barn som vill kombinera stil och komfort. Med sin överlägsna kvalitet och snygga design kommer dessa sandaler säkert att bli ditt barns favorit och snabbt bli ett måste i garderoben.

Missa inte chansen att unna ditt barn Kickers Platinium sandaler för barn. Beställ dem nu och ge ditt barn det bästa av två världar: stil och komfort. Vänta inte längre utan lägg till dessa sandaler till ditt barns skosamling redan idag!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 895421-30-20
Färg platinum khaki ingen
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1