Baby pojke sandaler Kickers Platinium

Baby pojke sandaler Kickers Platinium

Börjar på: 795,78 kr

596,83 kr

-25%
Ge ditt barn komfort och stil med sandalerna Kickers Platinium - favoritmärket för små fötter!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 795,78 kr

596,83 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby pojke sandaler Kickers Platinium

Kickers Platinium baby boy sandals är det perfekta valet för ditt barns små fötter. Sandalerna tillverkas av det välkända varumärket Kickers och är bekväma, slitstarka och snygga.

Sandalerna är särskilt utformade för bebisar och ger optimalt stöd tack vare den mjuka, halkfria gummisulan. Så att ditt barn tryggt kan utforska världen, både inomhus och utomhus.

Sandalernas design är både modern och tidlös, med läderdetaljer och en praktisk kardborreknäppning för perfekt passform. De finns i flera olika storlekar som passar barn från födseln till 18 månader.

Kickers Platinium baby boy sandals är också mycket lätta att ta hand om, vilket gör dem till ett perfekt val för upptagna föräldrar. Torka bara av dem med en mjuk trasa så blir de som nya.

Som ett pålitligt varumärke i över 50 år har Kickersengage åtagit sig att tillverka kvalitetsskor för barn. Platinium sandaler för pojkar är inget undantag. De är designade för att hålla länge och för att följa med ditt barn på alla hans äventyr.

Unna ditt barn kvalitetssandaler med Kickers Platinium sandaler för pojkar. De är inte bara snygga och bekväma, de är också ett etiskt val eftersom de är tillverkade av hållbara material. Ditt barn kommer att älska dem och det kommer du också att göra!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 895421-10-20
Färg platinum khaki ingen
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1