Sandaler för babyflickor Kickers Bigflo-2

Sandaler för babyflickor Kickers Bigflo-2

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Ge din lilla flicka komfort och stil med sandalerna Kickers Bigflo-2, ett varumärke som har varit välkänt i generationer.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Bigflo-2

Kickers Bigflo-2 baby girl-sandaler är det perfekta valet för spirande fashionistas. Sandalerna är tillverkade av det kända märket Kickers och är både snygga och bekväma. De är speciellt designade för babyflickor och är det perfekta komplementet till alla sommaroutfits.

Sandalernas design är både klassisk och modern, med fina detaljer som gör dem till en riktig modeaccessoar. Remmarna i äkta läder är mjuka och följsamma för optimal komfort, medan yttersulan i gummi ger perfekt grepp för ditt barns första steg.

Sandalerna är också praktiska, med ett justerbart spänne för perfekt passform och en vadderad innersula för extra stöd. Så ditt barn kan ha dem på sig hela dagen utan att behöva oroa sig.

Som förälder vill du se till att ditt barn har kvalitetsskor som tar hand om hennes små fötter. Med Kickers Bigflo-2 baby girl sandals behöver du inte oroa dig. Varumärket Kickers är känt för sin kvalitet och sitt hantverk, och dessa sandaler är inget undantag.

Oavsett om det är för en familjedag ute, en resa till parken eller ett speciellt tillfälle, Kickers Bigflo-2 baby girl sandals är det perfekta valet för din lilla flicka. Ge henne komfort, stil och kvalitet med dessa sandaler som snabbt kommer att bli hennes favorit.

Så vänta inte längre utan lägg till Kickers Bigflo-2 baby girl sandals i ditt barns garderob nu. De finns i flera olika storlekar för att passa alla små flickor och kommer garanterat att bli ett måste i sommar. Beställ dina idag och gör din baby till säsongens sötaste lilla fashionista.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 895395-10-73
Färg gul
Färg Gul
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1