Set med sparkdräkt och t-shirt Playshoes Brandweer

Set med sparkdräkt och t-shirt Playshoes Brandweer

Börjar på: 305,95 kr

244,73 kr

-20%
Ge din baby en sparkdräkt Playshoes Brandweer för en söt och mysig look. Perfekt för blivande brandmän.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 305,95 kr

244,73 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Set med sparkdräkt och t-shirt Playshoes Brandweer

Playshoes Brandweer baby romper är det perfekta valet för att klä din lilla älskling i stil och komfort. Den är tillverkad av det välkända märket Playshoes och är speciellt utformad för spädbarn, så att den sitter perfekt på deras känsliga hud och gör att de kan röra sig fritt.

Sparkdräkten har en bedårande brandbilsdesign, vilket gör den till ett perfekt val för små pojkar som drömmer om att bli brandmän. Den färgglada, lekfulla designen kommer att ge en touch av nyckfullhet till ditt barns garderob.

Den här sparkdräkten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark för daglig användning. Det lättviktiga tyget andas och håller ditt barn bekvämt hela dagen, utan att orsaka hudirritation.

Förutom sin charmiga design är denna sparkdräkt också praktisk. Tryckknappar i grenen gör det enkelt att klä på sig och byta blöja, medan knappar i ryggen gör den lätt att ta på.

Oavsett om det är en dag med lek hemma eller en resa ut på stan, kommer Playshoes Brandweer baby romper att vara det perfekta valet för din lilla. Ge honom det bästa med denna söta och funktionella sparkdräkt från Playshoes, och se honom lysa i sin nya look spirande brandman.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 810005-011
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1